Betsy

Betsy´s historie er lidt anderledes end Ursula´s.

Betsy var en såkaldt Tøndehund. En ringklokke/alarm om man vil. 

Hun sad i en tønde hvor hun sad i så kort snor at hun ikke kunne bevæge sig. En tøndehund er meget alm i Serbien, de får hvis de er heldige en smule mad. Men de kan jo nemt udskiftes, man henter bare en ny hund i naturen når den første er død. 

Betsy var heldig, hun blev stjålet og indleveret til Shelteret hvor hun stod gemt væk fra offentligheden. Hun var bange for alt og alle. Hende fik vi i pleje i April 2017

Hun var så bange at hun var stiv som et brædt da vi kom hjem med hende, hun så og hilste på de små hunde først. Eller hun så lige forbi alt og alle, hun var i hendes helt egen trygge verden. Det har kostet mange timer at få hende til at stole på os, men det kommer lige så stille. 

Vi har fået halsbånd på, men hun skriger stadig når hun ser en snor. Så dem har vi gemt helt væk og når jeg synes hun er klar til det så vil vi forsøge med en sele. 

Betsy har heldigvis et hjem, der venter til hun er klar, og hun hilser på sin nye mor hver mandag, hvor min veninde kommer og får kaffe. Jeg er sååå glad for hun skal til min veninde at bo,kun et par km væk fra os. Det er en kæmpe fordel at Betsy kan hilse på hendes nye mor hver uge, så kan de begge følges ad og når det er tid vil det ikke være svært for Betsy at flytte. 

Vil det så af en eller anden grund ikke gå, ja så bliver Betsy hos os. Hun er en super dejlig pige og er så utrolig kærlig.