Jeg har siden barnsben haft en tiltrækning til den alternative og "anden" verden. Jeg brugte enorm mange timer på kirkegården som lå lige overfor mit barndomshjem. Jeg har altid haft en indsigt og viden om andre mennesker jeg i mange mange år ikke vidste hvor kom fra. Det var skræmmende som barn at vide mere end hva, nogen gange, godt var. 

Jeg har som voksen taget en del kurser i selvhjælp og og indsigt og mange andre spændende ting. Jeg har lært mig selv at kende til det inderste. Hvilket jeg mener er vigtigt hvis man vil hjælpe andre, uanst om det er dyr eller mennekser. Jeg er bedst til dyr, jeg kan være meget lukket overfor nye mennesker. 

Men hva er det så præcis jeg kan???? Faktisk ikke mere end hva du selv kan. Jeg har bare øvet mig. 

Vi kan alle heale, vi kan alle kommunikere på et teleterapeutisk plan. 

Mentaltræning af dyr

Har du brug for hjælp til dit dyr, der af den ene eller anden grund ændre adfærd, så send mig en mail og jeg vil gøre mit bedste. 

Det man skal huske er at det er aldrig dyrets skyld, dyrene regere på dens omgivelser og det kan være det mindste der kan gå ind og få dyret til at regere. 

Jeg kommer ud også får vi en snak om hvad i har af udfordringer. Jeg spørger ind til lidt forskelligt og bliver også personlig,  og jeg kigger på både Jer og jeres dyr. Denne snak tager gerne nogle timer, så lad være med at planlægge en masse på dagen. 

I nogle tilfælde tager jeg også dyrene ind i eget hjem for at træne den der.. 

Alle priser er induvielle, alt efter problemstilling. Dog tager jeg 500 kr for første snak i jeres hjem. er der mere end 40 km koster det yderlig 3 kr pr km. 

 

Jeg gør opmærksom på at jeg ikke har nogen diplomuddannelse.

Jeg har kurser i Reiki og Nordisk medium og er ved at færdiggøre uddannelsen som Dyreteleterapeut hos Mathilde Denning, indehaver af Dyrenes univers