Bamses Billedebog

4/6-2012:  Bamsebjørn har længe gået og er blevet mere og mere grå i pelsen. Meget stille og sover det meste af tiden.. Vi aner jo ikke hvor gammel han er, men vi gætter på han er en ældre herre..

1/8-2012:  Bamsebjørn er sovet lige så stille ind..

Læs min billedbog her nedenfor. God fornøjelse :-)

Jeg har modtaget endnu et dyr fra Dyrenes Beskyttelse. En næsebjørn som har fået navnet Bamse. Han er ikke en tam næsebjørn, og det er heller ikke nødvendig. Jeg har taget ham til mig for at give ham et hjem hvor han kan have det godt og ikke lave en masse ballade, som han gjorde inden han kom til Farstrup Vildplejestation. Med tiden regner jeg med at han vil blive fortrolig med mig og min færden i hans nye hjem.
Jeg vil ikke skrive en masse om næsebjørnens anatomi. Der findes så mange sider om det i forvejen. Men jeg vil fortælle i hans billedebog om hvordan det er at modtage et dyr, der i min verden ikke høre til som kæledyr, som mange jo har næsebjørnen til. Næsebjørnen er utrolig stærk og uanset hvor tam de kan og bliver er der stadig et vild dyr inden i dem, og det kan ikke tages fra dem. Og det synes jeg heller ikke man skal. Men man skal tage sine forholdsregler. Næsebjørne høre IKKE til i stuen, men i naturen.

Jeg har fået Bamse neutraliseret. Det er en aftale der er lavet med Vildplejestationen. Det er af den ganske simple grund,  der ikke må avles på Bamse. Ikke at jeg er intresseret i det men så er der styr på tingene.
Jeg var så heldig at få dyrlægen til at tage billeder under forløbet.

Klik på bogen for at vende sider.

Kommentarer

Johnny Haldrup

04.04.2021 20:28

Er der nogen der ved hvor man kan købe næsebjørne

Seneste kommentarer

03.11 | 12:52

send mig en mail. feldborg.nielsen@gmail.com

25.11 | 17:48

tak for gode oplysninger.I morgen kommer en lille booer ged,og den får selskab af to søskende af landrace,

18.10 | 05:35

Hejsa. Jeg har gået og tænkt i et stykke tid på at jeg gerne vil have et hængebuesvin. Hvad koster sån en basse hos jer hvis man kan købe selvfølgelig eller om du hved hvor da jeg har svært ved at fin

28.08 | 17:27

Det har jeg et par gange om året.
Lige nu har jeg smågrise til salg

Del siden