Dyreværnsforening

Hej og velkommen. 

Frans og jeg har over 20 års erfaring med at modtage nødstedte og mistrivende dyr.            Jeg er næsten færdig med uddannelsen Dyreteleterapeut. Jeg går meget op i dyrenes mentale tilstand. Det er altid der vi sætter ind først. Vi har ALTID vores dyrlæge med på sidelinien. 

Jeg har haft heste i mit liv siden jeg var 10 år. Jeg elsker deres rolige sind og deres måde at kommunikere på. Jeg kan bruge timer på bare at se på dem. Dette gælder også vores grise. Det er et dybt fasinerende dyr.. 

Det er vigtig for os at dyrene er i omgivelser der er så meget lig naturen, de kommer fra, som mulig. Vi har ikke moderne og dyre anlæg. Det meste er hjemmelavet. Vi er måske lidt rodet, da vi som regel har et byggeprojekt i gang, men kærligheden til  dyrene tager man ikke fejl af. 

Vi kan selvfølgelig ikke hjælpe alle dyr, men vi vil gerne gøre vores til at dyr i Danmark ikke lider eller bliver smidt ud af den ene eller anden grund. 

Det er svært at køre dyreværnsforeningen og hjælpe dyr Uden hjælp udefra. Her er det økonomiske altid en kamp, og man kan vælge at være medlem af foreningen for 300 kr om året.

Vi har valgt at lukke internatdelen.  Det betyder at vi ikke tager dyr ind mere. 

Vi har taget dyr ind i ca 25 år. Vi er trætte og vil koncentrere os om vores egne dyr og vores lille hobby opdræt af minigrisene. 

Vi er dog altid parate til at komme med gode råd og evt løsninger. 

 

 

 

Kontakt info

Tinas kæledyr og Dyreværnsforening

Hogagervej 14  Feldborg                                                                                             7540 Haderup    

 

 CVR-nummer: 38601121

CHR- nummer: 114555

Konto: 7554-0001146926

Email: feldborg.nielsen@gmail.com

Tlf tid:  Tina: 42681729                                                                                                Hverdage: 12-14 

Weekender: send en sms

                                                                                                                              

Fast bestyrelse

Tina Hjøllund Nielsen. 

Frans Nielsen

Camilla Larsen

Per Larsen

Michaella Louise Hjøllund Nielsen

  • godkendt regnskab 2019-2020

Kommentarer

14.02.2019 14:17

lotte

hej Tina
Tak for svar, jeg kan tænke mig at du har fået mange henvendelser. Det er så flot det du gør for dyrerne :) BH Lotte